Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği heyeti Uşak'ı ziyaret etti

Eskişehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan ve hastane yöneticileri, Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı hastanelere ikinci ziyaretlerini yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği heyeti Uşak'ı ziyaret etti

Eskişehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan ve hastane yöneticileri, Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı hastanelere ikinci ziyaretlerini yaptı. Bu ziyaretler, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından hayata geçirilen, daha etkin bir yönetişim, hasta ve sağlık çalışanlarının memnuniyetini arttırmak, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması ve kalitenin yükseltilmesi amaçlı “90 Gün Çalışması” projesi kapsamında yapılıyor.

Eskişehir heyeti, tanışma ve sohbetin ardından Uşak Devlet Hastanesi'nin merkez yerleşkesindeki kadın doğum ve çocuk hastanesi, fizik tedavi, psikiyatri ve çocuk cerrahi ünitelerinin bulunduğu birimleri gezdi. Uşak’ta yapılan değişimler, çocuk oyun alanları, poliklinik ve servislerdeki düzenlemeler, hastane personeli için yapımı devam eden kreş alanı, personel ve hastaların konforu için yapımına başlanan yarı kapalı psikiyatri kliniği, doğum sonrası problem oluşturan yeni doğan yoğun bakıma alınacak bebeklerin hemen transfer olmasını sağlamak ve ulaşım ve kontrol rahatlığı için yapılan tüp geçitle çocuk yoğun bakım ve anne oteli merkezinde incelemelerde bulunan heyet, Uşaklı yetkililerden bilgi aldı.

Gezi ve ziyaretlerin kendileri için çok olumlu ve anlamlı olduğunu belirten Genel Sekreter Fidan, yaptığı açıklamada, “Kreş konusunda Uşak’ın çalışmalarını örnek alacağız. Eskişehir’de de yeni bir hastane yapılması planlanıyor, hangi süreçleri yaşayacağımız konusunda bilgi almamız çok önemliydi. Uşak'ta hastanelerin standartını yükseltmek için yapılan yeni ve güzel uygulama örneklerinden ve bizlere göstermiş oldukları samimi duygularından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Genel Sekreter Atlı da ziyaretten çok memnuniyet duyduğunu, Uşak sağlık hizmeti sunucularının tek yürek olarak çalışmaya gayret ettiklerini, amaçlarının kendilerine verilen görevleri tam ve lâyıkıyla yapmak olduğunu söyledi. CİHAN

Yorumlar