Eskişehir esnafı iş yerlerine bayrak asarak tepki gösterdi

Eskişehir'de Hamamayolu Caddesi'nde bulunan esnaf dükkanlarının önüne Türk bayraklarını asarak Lice'de bayrak indirilmesine tepki gösterdi. Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesi Türkiye’nin bir çok ilinde...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir esnafı iş yerlerine bayrak asarak tepki gösterdi

Eskişehir'de Hamamayolu Caddesi'nde bulunan esnaf dükkanlarının önüne Türk bayraklarını asarak Lice'de bayrak indirilmesine tepki gösterdi.

Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesi Türkiye’nin bir çok ilinde protesto edildi. Eskişehir Hamama yolu caddesinde bulunan esnaflarda dükkanlarının önüne Türk bayrağını asarak yaşanılanlara tepki gösterdi.

Çarşı esnaflarından Yeliz Ak Oruç, " Bu barış sürecinde görüyoruz ki bazı hainler veya provokatörler barış sürecini desteklemiyorlar. Onu desteklemedikleri içinde bizim Türk bayrağımıza bu şekilde saldırıda bulunuyorlar. Ben burada askerimizin ve devletimizin sessiz kalmasına hazmedemiyorum. Buna destek ve tepki olarak Türk bayrağımızı astık. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü biz Türkler, Kürtler her şekilde bütün ırklarla kardeşçe yaşamayı biliyoruz. Bundan böylede bu şekilde yaşarız ve hainlere pabuç bırakmayız." diye konuştu.

Yusuf Şen ismindeki esnaf ise "Çarşı esnafımız olarak hepimiz bayrak astık. Bayrak namustur, bayrak inmez." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar