Eskişehir emniyetinde 16 Şube Müdürü ile 2 müdür yardımcısının yeri değişti

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde, 16 Şube Müdürü ile 2 Müdür Yardımcısının görev yeri değiştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir emniyetinde 16 Şube Müdürü ile 2 müdür yardımcısının yeri değişti

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde, 16 Şube Müdürü ile 2 Müdür Yardımcısının görev yeri değiştirildi. Söz konusu görevlerinden alınan Şube Müdürleri ile Müdür Yardımcısı farklı şubelerde görevlendirildi.

17 Aralık rüşvet ve yolsuz operasyonu sonrası emniyette başlayan görevden alma ve görev değişikliği işlemleri Eskişehir'de de sürüyor. Daha önce 2 İl Emniyet Müdür Yardımcısı ile Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü, bir Şube Müdür Yardımcısı ve bazı komiserler ile çok sayıda polisin görev yeri değiştirilmesinin ardından şimdi de 16 Şube Müdürü ile bir Şube Müdür Yardımcısı ile bir emniyet amirinin görev yeri değiştirildi.

Alınan bilgiye göre, Hassas Koruma Şube Müdürü Kazım Çiriş İnşaat Emlak Şubesi Müdürü, İnşaat Emlak Şube Müdürü Ayhan Gülbasar Koruma Şube Müdürü, Koruma Şube Müdürü Cüneyt Gökçek Çocuk Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü Ahmet Değirmenci Hassas Korumaları Bölge Müdürü, başarılı operasyonlara imza atan ve çok sayıda suç örgütü çetesinin çökertilmesinde görev alan Asayiş Şube Müdürü Gülbey Yolcu Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürü, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Karayel Önleyici Hizmetler Şube Müdürü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Fatih Çalışır Asayiş Şube Müdürü, KOM Şube Müdürü Mustafa Deniz Sosyal Hizmetler Şube Müdürü, Bölge Trafik Şube Müdürü Ekrem Ekim Hukuk İşleri Şube Müdürü, Hukuk Şube Müdürü Mehmet Yediparmak EKKM Şube Müdürü, EKKM Şube Müdürü İmdat Gök Spor Şube Müdürü olarak görev yeri değiştirildi. Spor Şube Müdürü Yasin Baltacı ise Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne alındı.

Müdürlerin yanı sıra yardımcıları ve bazı şube görevli amirlerinde görev yerleri değiştirildi. Güvenlik Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Erkan Soydan Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Çaban Bozdağ Çocuk Şube Müdür Yardımcısı görevine alındı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde, 17 Aralık yolsuz ve rüşvet operasyonları sonrasında ilk defa bu kadar geniş çaplı bir görev değişikliğinin yapılması dikkat çekti. Daha önce yapılan görevden almaların kamuoyunda dikkat çekmemesi için küçük gruplar halinde yapılıyordu. CİHAN

Yorumlar