Eski vekilin eşi ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Eski Anavatan Partisi İstanbul milletvekili Adnan Yıldız’ın silahlı saldırıda yaşamını yitiren eşi ve kızının cenaze namazı Eyüp Sultan Camii'nde kılındı.

Google Haberlere Abone ol
Eski vekilin eşi ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Eski Anavatan Partisi İstanbul milletvekili Adnan Yıldız’ın silahlı saldırıda yaşamını yitiren eşi ve kızının cenaze namazı Eyüp Sultan Camii'nde kılındı. Yaralı halde cenazeye katılan baba Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ise ayakta durmakta zorlandı.

Dün evinin yakınında ailesiyle birlikte bindiği araçta silahlı saldırıya uğrayan eski milletvekili Adnan Yıldız’ın eşi Firuze ve kızı Betül’ün cenaze namazı Eyüp Sultan Camii’inde kılındı. Hastaneden bugün taburcu edilen Adnan Yıldız ve yaralı oğlu Kamil Yıldız da cenaze namazına katıldı. Önce cami içindeki musalla taşına konulan cenazeler, yer darlığından dolayı cami meydanına çıkarıldı. Ayakta duramayan Adnan Yıldız, tabutların önüne oturarak bir süre sandalyede bekledi. Taziyeleri kabul eden baba Yıldız ve yaralı oğlu Kamil Yıldız da babasının yanında bekledi. Acılı aileyi siyasetçiler de yalnız bırakmadı. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Milletvekili Meral Akşener, Murat Başeskioğlu, Saadettin Tantan, Mustafa Sarıgül, siyaset arkadaşları ve dostları cenaze namazındaydı.

Namazın ardından omuzlara alınarak cenaze aracına konulan cenazeler, defnedilmek üzere Kazlıçeşme Mezarlığı’na götürüldü.
CİHAN

Yorumlar