Eski vekilden Kadir Gecesi mesajı

DSP eski Muş Milletvekili Zeki Eker, yayınladığı Kadir Gecesi mesajında, gecenin barışa, kardeşliğe, adalete, eşitliğe, kucaklaşmaya ve hoşgörüye vesile olmasını diledi. Zeki Eker, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı....

Google Haberlere Abone ol
Eski vekilden Kadir Gecesi mesajı

DSP eski Muş Milletvekili Zeki Eker, yayınladığı Kadir Gecesi mesajında, gecenin barışa, kardeşliğe, adalete, eşitliğe, kucaklaşmaya ve hoşgörüye vesile olmasını diledi.

Zeki Eker, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajında Doğu Anadolu bölgesinde barışın hakim kılınması yönünde çağrılarda da bulunan Zekir Eker, Kadir Gecesi’nin barışa, kardeşliğe, adalete, eşitliğe, kucaklaşmaya ve hoşgörüye vesile olmasını diledi.

Eker, "Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, duaların kabul olduğu, günahların bağışlandığı, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ne erişmiş olmanın heyecanı ve coşkusunu yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin ve hemen ardından kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nın mutlu yarınlara, bölgemizde ve dünyada barışa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eder, İslam aleminin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutlarız." dedi.

CİHAN

Yorumlar