Eski nişanlısını öldürdükten sonra canına kıydı

Çorum'da cinnet getirdiği iddia edilen genç, eski nişanlısını öldürdükten sonra kendi canına kıydı.

Google Haberlere Abone ol
Eski nişanlısını öldürdükten sonra canına kıydı

Çorum'da cinnet getirdiği iddia edilen genç, eski nişanlısını öldürdükten sonra kendi canına kıydı.

Olay Üçtutlar Mahallesi Ilıca Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Safa Ö. (25) isimli genç 6 ay önce ayrıldığı nişanlısı Hanife A. (23) ile nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple telefonda tartıştı. Cinnet getirdiği iddia edilen genç evinde bulunan pompalı tüfeği alarak Hanife A.'nın evine gitti. Kapıya 2 el ateş ederek açan Safa Ö. balkona kaçan Hanife A'yı vurarak öldürdü. Daha sonra silahı kafasına dayayan genç kendi canına da kıydı.

Genç kızın çığlıklarına uyanan mahalleli durumu hemen 112 ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipler bahse konu 2 kişinin de olay yerinde öldüğünü tespit etti. Polis apartman ve evde olayla ilgili incelemesini tamamlamasının ardından Cumhuriyet Savcısı'na haber verdi. Olay yerindeki ilk incelemenin ardından, şahısların cesetleri otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayı haber alan gençlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Hastaneye gelen genç kızın annesi, fenalaşınca sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından müşahede altına alındı.
Bu arada Safa Ö.'nün özel bir hastane de şirket elemanı olarak çalıştığı belirtilirken, 3 yıl önce nişanlandığı Hanife A. ile 6 ay önce nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple ayrıldıkları öğrenildi.
Hanife A.'nın açık öğretim fakültesinde okuduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.




CİHAN

Yorumlar