Eski muhtarın oğlu, iki yeni azayı silahla yaraladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıllı köyünde, seçimleri kaybeden muhtar N.

Google Haberlere Abone ol
Eski muhtarın oğlu, iki yeni azayı silahla yaraladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıllı köyünde, seçimleri kaybeden muhtar N.D'nin oğlu Ersin D., yeni seçilen azalar Sezgin Karataş ve İsmail Kara'yı silahla yaraladı. Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay, bugün saat 18.00 sularında Organize Sanayi Bölgesi 4 Yol sokakta özel bir firmada medyana geldi. İddialara göre, muhtarlık seçimlerinden dolayı aralarında husumet bulunan eski muhtarın oğlu Ersin D., yeni seçilen azalar İsmail Kara (44) ve Sezgin Karakaş'la (38) tartışmaya başladı. Daha sonra belindeki 7,65 çapında olduğu öğrenilen silahını çıkartan Ersin D., yeni azalara 4 el ateş etti. Ayaklarından yaralanan azalar, kaçarak kurtulmaya çalıştı. Ersin D. ise olaydan hemen sonra 67 UC 784 plakalı hususi otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. Yaralıların ilk yardımına işçi arkadaşları koşarken, olay yerine çağırılan ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören firma çalışanlarından Erkan Karakaş (28), "İlk başta buraya geldi. Alkollüydü. Bana bir şeyler söyledi. Daha sonra arabayla gitti. Tekrar geldi. Azaların yanına geldi. Biraz konuşalım dedikten sonra silahı çekip arabanın karşısında vurdu." dedi. Gazetecilerin, "Aralarında daha önce husumet var mıydı?" sorusuna ise Erkan Karakaya, "Muhtarlıktan dolayı daha önce husumetleri vardı." şeklinde cevap verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, incelemenin ardından ayrıldı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, olayı haber alan yaralı yakınları hastaneye akın etti.

Olaydan sonra 67 UC 784 plakalı otomobil ile kaçan Ersin D. ve arkadaşı T.G. polis ve Jandarma ekipleri tarafından aranıyor.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar