Eski milli hakem Seyhan Belediyespor'a başkan oldu

Seyhan Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda Başkanlığa Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı ve eski milli hakem Kadir Özdemir seçilirken, yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.Olağanüstü genel kurulda Başkanlığa Kadir Özdemir...

Google Haberlere Abone ol
Eski milli hakem Seyhan Belediyespor'a başkan oldu

Seyhan Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda Başkanlığa Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı ve eski milli hakem Kadir Özdemir seçilirken, yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.

Olağanüstü genel kurulda Başkanlığa Kadir Özdemir seçilirken yönetim kurulu üyeleri de şu şekilde oluştu; 2'nci Başkan Muhsin Yamanyılmaz, Genel Kaptan Güngör Geçer, Sayman Üye Elif Tamburoğlu, Yönetim Kurulu Sekreteri Yüksel Erdoğan, Alt Yapı Sorumlusu Kenan Tatan, Spor Direktörü Özcan Zenger.

Denetim Kurulu Başkanlığına Umut Yüzer, Denetim Kurulu Üyeliklerine de Turabi Küçük ve Gökhan Matyar seçildi.

İlçede spora ve sporcuya destek olacaklarını belirten Başkan Kadir Özdemir sadece futbol değil sporun her alanında var olacaklarını söyledi. Özdemir, "Amacımız sadece futbol değil sporun her alanında var olmak. Belediye olarak spora ve sporcuya desteğimiz olacak. Özellikle salon sporlarını önemsediğimizi belirtmek isterim. Yaşamın her alanında var olan kadınlarımızın da spor yapmalarını önemsiyoruz. Bu anlamda kadınlarımızın spor yapmaları için önemli projelerimiz var. Belediyenin imkânları doğrultusunda amatör spor dallarına destek olacağız." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar