Eski koca dehşeti!

Tuzla'da boşandığı eşinin yolunu kesen eski koca, kadının üzerine benzin döküp yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Eski koca dehşeti!

Tuzla Esenyalı mahallesi Marmara Caddesi'ndeki olay sabah saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere bir süre önce eşi S. Ç.'den boşanan Gönül Çalışkan yeni ev tutarak Tuzla'da yaşamaya başladı. Çalışkan bu sabah işe gitmek üzere evinden çıktı. Gönül Çalışkan caddede yürürken yolu boşandığı eşi S. Ç. tarafından kesildi. Çıkan tartışmanın ardından S. Ç. elindeki bidondaki benzini eski eşinin üzerine döküp ateşe verdi.

YARDIMA KOŞAN KİŞİNİN ELLERİ YANDI

Talihsiz kadın acı içinde feryat ederken, çantasında bulunan ve kendini korumak için yanında taşıdığı biber gazı da patladı. Gönül Çalışkan'ın feryatlarını duyan vatandaşlar hemen yardıma koştu. Vatandaşlar bir taraftan kadını söndürmeye çalışırken, etkisiz hale getirmeye çalıştıkları S. Ç., onlara da benzin döküp "sizi de yakarım" diye tehditte bulundu. Eski koca S. Ç. olay yerinden yaya olarak kaçtı. Gönül Çalışkan'ı söndürmeye çalışan bir kişinin de elleri yandı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansa alınan Gönül Çalışkan, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezine götürüldü. Ellerinden yaralanan diğer kişi de Tuzla Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri dehşete düşüren olay sonrası olay yerinde incelemelerde bulundu.

"'SİZİ DE YAKARIM' DİYE TEHDİT ETTİ"

Olay Yeri İnceleme ekipleri delil çalışması yaparken görgü tanıkları olay anını anlattı. Olayın gerçekleştiği yerin hemen yanındaki evde oturan bir genç, "Ben evde oturuyordum bir bağırma oldu. Dışarıya çıktım kandın yanarak yatıyordu. Aşağıdan bir kaç kişi geldi, kadını söndürmeye çalıştı. Bir kaç kişi de benzin dökeni yakalamaya çalıştı. Adam kendisine engel olmak isteyenlerinde üzerinde benzin döküp "sizi de yakarım" diye tehdit etti. Adamlar aşağı doğru kaçtı, benzin dökende diğer taraftan kaçtı" diye konuştu.

Başka bir görgü tanığı da "elleri ve yüzü çok kötüydü, kadın mahalleye yeni taşınmış" dedi. Yanık Tedavi Merkezine kaldırılan Gönül Çalışkan'ın durumunun ciddi olduğu öğrenilirken polis her yerde kaçan adamı arıyor.

Yorumlar