Eski Eşini Yaraladı 12 Yıl ile Cezalandırıldı

Zonguldak'ta, başka bir erkekle gördüğü eski eşi 25 yaşındaki Deniz Ç.'yi sokak ortasında bıçaklayarak yaralayan 27 yaşındaki Yusuf A., tutuklu yargılandığı davada 12 yıl 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Eski Eşini Yaraladı 12 Yıl ile Cezalandırıldı

Olay, geçen Eylül ayında Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz Yusuf A., iddiaya göre 3 yıl önce boşandığı Deniz Ç.'yi, 3 yaşındaki oğlu da yanındayken başka bir erkekle yürürken gördü. Yusuf A., arkasından yaklaştığı Deniz Ç.'ye yumruk attıktan sonra onu bıçakladı. Vücuduna isabet eden 4 bıçak darbesiyle yaralanan Deniz Ç., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde gördüğü tedaviyle sağlığına kavuştu.

Yakalanarak tutuklanan Yusuf A., 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla açılan davada son kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada Deniz Ç. ve avukatlar da hazır bulundu. Deniz Ç., eski eşinden şikayetçi olduğunu belirterek cezalandırılmasını istedi. Yusuf A. ise, eski eşinin yanında başka bir erkek görünce sinirlendiğini, öldürme kastının bulunmadığını ve pişman olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, Yusuf A.'ya, 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Bıçak bulundurma ve tehdit' suçlarından 12 yıl 11 ay 7 gün hapis cezası verdi. 

 

Yorumlar