Eski elektrik sayacını getirene yenisi ücretsiz veriliyor

Kaçak elektrik tüketimin önüne geçmek için eski elektrik sayaçlarını kaldırmayı hedefleyen Dicle Elektrik Dağıtım A.

Google Haberlere Abone ol
Eski elektrik sayacını getirene yenisi ücretsiz veriliyor

Kaçak elektrik tüketimin önüne geçmek için eski elektrik sayaçlarını kaldırmayı hedefleyen Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) eski sayacı getirene yenisini ücretsiz veriyor.

    Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak illerinin elektrik dağıtım şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin kasım ayı içerisinde başlattığı sayaç kampanyası, 31 Aralık 2013 tarihinde sona erecek. Kampanyanın son günlerinin yaklaşmasıyla yaşanan yoğunluğu önlemek için DEDAŞ İl Müdürlüğü servislerde personel sayısını 2 katına çıkardı.

    Kampanyanın bitmesine kısa süre kala sayaç kampanyasından yararlanmak isteyen Şanlıurfalı vatandaşlar, DEDAŞ il binasına gelerek işlemlerini tamamlıyor.

    Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerine daha iyi hizmet etmek amacıyla DEDAŞ Şanlıurfa Müdür Yardımcısı Murat Dursun, servisleri gezerek kampanyanın son durumu ile ilgili bilgiler aldı. Murat Dursun, yeni abone olmak isteyenler, aboneyi kendi ismi üzerine almak isteyenler ile sayaç affından yararlanmak için DEDAŞ Şanlıurfa il binasına gelen vatandaşlara daha iyi hizmette bulunmak için servislerde personel sayısını 2 katına çıkardıklarını belirtti. Müdür Yardımcısı Dursun, "Son günler yaklaştığı için yoğunluk artmasıyla birlikte gelen vatandaşların işlemlerini hızlandırmak için personel sayısını artırdık. Gelen vatandaşların işlemlerini daha sağlıklı yürütmesi amacıyla da personel tahsis ettik. Ayrıca öğle arasında da işlemler devam edecek. Vatandaşlarımızdan ricamız son günü beklemeleri yönünde.” dedi.

    DEDAŞ’ın sayaç kampanyası 31 Aralık Salı günü sona erecek. CİHAN

Yorumlar