Eski Başkan Ok: Karşı çıktıkları projeyi Başbakan'a açtırdılar

Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail Ok, temeli kendi döneminde atılan ve AK Parti'li belediye meclis üyelerinin ret oyu verdiği katı atık düzenli depolama tesisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a açtırılmasına tepki gösterdi. Ok, yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Eski Başkan Ok: Karşı çıktıkları projeyi Başbakan'a açtırdılar

Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail Ok, temeli kendi döneminde atılan ve AK Parti'li belediye meclis üyelerinin ret oyu verdiği katı atık düzenli depolama tesisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a açtırılmasına tepki gösterdi. Ok, yaptığı açıklamada, "Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz. Hayır oyu verdiği halde oraya kurdele kesmeye gelmişler. Gerçekten trajikomik bir durum. Sanki bu beş yıllık süreçte kendileri bunu engellemek için her türlü entrikayı çevirmemiş gibi Başbakan'la birlikte birçok televizyon kanalında Türkiye'ye böyle bir komedi izlettiler." dedi.

İsmail Ok, Balıkesir ve çevresindeki altı ilçenin 40 yıllık çöp meselesini çözecek olan ve 18 milyon euroya mal olan katı atık düzenli depolama tesisinin açılışı hakkında AK Parti'ye yüklendi. Başbakan Erdoğan tarafından telekonferansla Ankara'dan yapılan açılışa davet edilmeyen Ok, bu duruma tepki gösterdi. Geçen perşembe günü açılan tesisin temelinin 12 Aralık 2012 tarihinde atıldığını hatırlatarak, Balıkesir'deki birçok sivil toplum kuruluşuyla inşaatın her aşamasını yerinde gözlemlediklerini ifade ederek, "Açılış töreninden sonra bize tepkiler geldi. Törenle ilgili neden tepki vermediğimiz söylendi. Vatandaşlarımız bize üzüntülerini ve şaşkınlıklarını dile getirdiler. AKP'nin yaptığı bu trajikomik açılış dolayısıyla bize tepki gösterdiler." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar