Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz ölü bulundu

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz İstanbul Beykoz'daki evinde ölü bir şekilde bulundu. Yılmaz'ın ölüm nedeniyle ilgili henüz açıklama yapılmadı. Mesut Yılmaz, oğlunun ölüm haberini ABD'de aldı.

Google Haberlere Abone ol
Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz ölü bulundu

Sonhaberler | Haber Merkezi

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Ekiplerin olay yerinde incelemesi devam ediyor. Geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. İlerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniyor.

AİLESİ: SİLAHI YOKTU

Ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı belirtildi.

MESUT YILMAZ ACI HABERİ YURTDIŞINDA ALDI

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölüm haberini ABD'de  öğrendiği ve acı haberi alır almaz İstanbul'a hareket ettiği bildirildi.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur.7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

Yılmaz nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.

Yorumlar