Eşiyle Tyükselişan Şahıs, Otomobilinde Tabancayla İntihar Etti

Kocaeli'de dün akşam eşiyle tyükseliştıktan sonra evden ayrılan Türken Bahçivan isimli vatandaş, otomobilinde tabancayla yaşamına son verdi.

Google Haberlere Abone ol
Eşiyle Tyükselişan Şahıs, Otomobilinde Tabancayla İntihar Etti

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde, dün akşam eşiyle tyükseliştıktan sonra evden ayrılan 59 yaşındaki Türken Bahçivan, otomobilinde tabancayla yaşamına son verdi.

'KARDEŞİM YOK, YARDIM EDİN'

Gazeteci Tuncer Bahçivan'ın kardeşi bulunan ve uzun yıllar Almanya'da kaldıktan sonra Türkiye'ye döndüğü belirtilen, bir süredir de psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Türker Bahçivan, iddialara nazaran dün saat 20.30'da eşiyle tyükseliştıktan sonra intihar edeceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Ağabeyi Tuncer Bahçivan da 155 Polis'i arayarak kardeşinin hayatından tasa duyduklarını ve bulunması için katkı istedi.

POLİS CESEDİNİ BULDU

Türker Bahçivan'ı her yerde arayan polis, takribî 2 saat sonra, kendisine ilişkin otomobili Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Özbay Sokak'taki Darıca kent Stadı'nın sporcu giriş kapısında buldu. Polis ekipleri şoför mahallinde Türker Bahçivan'ın kanlar arasında cesediyle karşılaştı. Yapılan tetkikte Türker Bahçivan'ın, tabancasını göğsüne dayayarak tek el ateş ettiği anlaşıldı.

SİLAH, İÇKİ, KOLA...

Türker Bahçivan'ın cesedinin derhal yanındaki koltukta intiharda kullandığı sanılan 9 milimetrelik bir tabanca, bitmek üzere bulunan bir şişe viski, ½ si içilmiş kola, kendisine ilişkin cep telefonu ve bir paket sigara bulundu.

Olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemesinin peşinden Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Türker Bahçivan'ın cesedi, buradan da Adli Tıp'a gönderildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar