Eşinin burnunu kesen koca yakalandı

İzmir'in Buca ilçesinde iple bağlayarak ormana götürdüğü eşinin bıçakla burnunu kesen koca, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kesilen burun yerine dikilen ve daha önce de eşinden şiddet gördüğünü söyleyen kadının hastanede...

Google Haberlere Abone ol
Eşinin burnunu kesen koca yakalandı

İzmir'in Buca ilçesinde iple bağlayarak ormana götürdüğü eşinin bıçakla burnunu kesen koca, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kesilen burun yerine dikilen ve daha önce de eşinden şiddet gördüğünü söyleyen kadının hastanede tedavisi sürüyor.

Buca ilçesinde bir çadırda yaşayan 26 yaşındaki Semra Ecerel, 11 yıl önce C.E. ile babaevinden kaçarak evlendi. İddiaya göre, Koca Ecerel, evliliklerinin ilk yılından itibaren eşine şiddet uygulamaya başladı. Son olayda eşinin beline ip bağlayan koca, sürükleyerek ormana götürdü. Burada belinden çıkarttığı kasap bıçağını bileyerek eşinin burnunu kesti ve birkaç yerinden yaraladı. Eşi kanlar içinde yerde yatarken vahşetine devam eden adam kestiği burnu eline alarak, "seni annenin evine götürseydim evini satıp sana estetik yaptırırdı." dedi.

C.E., yerde kıvranan eşini cebinden çıkarttığı sigarayı yakıp içerek izledi. Ormanlık alanda eşini ölüme terk eden koca kayıplara karıştı. Burnunun kopan parçasını eline alan genç kadın kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Semra Ecerel'in burnu hastanede ameliyatla yerine dikildi. Ege Üniversitesi Hastanesi'nde polis tarafından gözetimde tutulan Ecerel'in tek isteği kocasından boşanarak kurtulmak. Eşinin defalarca cezaevinde yattığını ifade eden Semra Ecerel, kocasının hiç çalışmadığını, 6 yaşındaki oğluna dilencilik yaparak baktığını ifade etti. Polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu koca C.E.'yi yakalanarak gözaltına alındı. C.E. işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Artık eşinden boşanmak istediğini belirten Semra Ecerel, "Kaynanam beni hastaneye getirdi, yarı baygın haldeydim. Çocuğum için katlandım bu şiddete. Elimi kolumu bağladı üstüme oturdu boğazımı sıkmaya başladı. Öleceğimi anlayınca bıraktı. Sonra eve getirdi. İki saat sonra tekrar aldı dağa çıkardı. Zaten bir haftadır planlamış ipi almış bıçağı bileylemiş. Beni herkesten kıskanıyor. Sopayla döverdi, bıçakla yaraladı. Saçlarımı kesti. İki kere şikayetçi oldum davayı geri aldım korkumdan ve çocuğumdan. Şimdi şikayetçiyim davamdan da vazgeçmem. Eşim hiçbir iş yapmaz, zaten cezaevinden yeni çıktı.

CİHAN

Yorumlar