Esenyurtlu ‘Ordu‘lular akşam yemeğinde bir araya geldi

Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu (ESOF) tarafından Kuzey Cafe Restoran’da Ordulu il, ilçe, belde ve köy dernek yöneticilerinin katıldığı akşam yemeği tertip edildi.

Google Haberlere Abone ol
Esenyurtlu ‘Ordu‘lular akşam yemeğinde bir araya geldi

Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu (ESOF) tarafından Kuzey Cafe Restoran’da Ordulu il, ilçe, belde ve köy dernek yöneticilerinin katıldığı akşam yemeği tertip edildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESOF Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Akbaş, Ordulu AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda dernek yöneticisinin katıldığı yemekte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Yemekte söz alan Necmi Kadıoğlu, hizmet için tekrar aday olduğunu belirtti. Kadıoğlu, “ Esenyurt ‘ta hizmetlerimizin devam etmesi, halkın eksik ve ihtiyacının kalmaması için yerel seçimlerde yeniden aday olduk. Bu seçimler normal bir seçim olmadığı gibi Türkiye için çok önemli.” dedi.


ESOF Başkanı Hüseyin Akbaş ise “Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve Ordulu dernek başkanlarımıza ve ESOF yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliğimiz, Esenyurt ’ta yaşayan Ordulular olarak birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Esenyurt ‘ta göreve geldiği günden bu yana hizmet anlayışını değiştirmeyen, her gün yeni bir hizmeti mahallemize ve sokağımıza getiren Esenyurtluların refahı ve huzuru için çalışan bir belediye başkanımız olduğu için Ordulular olarak memnuniyetimizi belirtmek istiyorum.” dedi.

Yemekte son olarak dernek başkan ve yöneticileri sırasıyla kendilerini tanıtarak, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’na talep ve önerilerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar