Esenler cinayetinin zanlısı Adliye’ye sevk edildi

Esenler’de karısını ve kızını öldürdüğü öne sürülen Recep G. polis merkezindeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, dün cinnet getiren baba Recep G., eşi Tayyibe ile küçük kızı Büşra’yı (14) bıçaklayarak...

Google Haberlere Abone ol
Esenler cinayetinin zanlısı Adliye’ye sevk edildi

Esenler’de karısını ve kızını öldürdüğü öne sürülen Recep G. polis merkezindeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün cinnet getiren baba Recep G., eşi Tayyibe ile küçük kızı Büşra’yı (14) bıçaklayarak öldürdü. Baba G., kendisini de ağır yaraladı. Akşam saatlerinde eve gelen ailenin büyük kızı Kübra, evin kapısını açamayınca mahalle sakinlerinden yardım istedi. Uzun uğraşların ardından binaya çilingir çağrıldı. İçeri girmeyi başaran Kübra, annesi ile kardeşinin cansız bedenleriyle ve ağır yaralı babasıyla karşılaştı. Anne Tayyibe ile Büşra’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Baba tedavi edilmek üzere Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlk tedavisi tamamlanan baba daha sonra Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi. Maddi imkansızlıklar sebebiyle meydana gelen tartışma sonrası cinayeti işlediği öğrenilen zanlı, polis merkezinde susma hakkını kullandı. Zanlı, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar