Eş Başkanlar, belediye personeliyle toplantı yaptı

Bitlis Belediyesi Eş Başkanları Hüseyin Olan ve Nevin Daşdemir Dağkıran ve Belediye Meclisi üyeleri, belediye personeliyle toplantı düzenledi. Toplantıda eş başkanlar ve meclis üyeleri belediye personeliyle yaptıkları toplantı neticesinde...

Google Haberlere Abone ol
Eş Başkanlar, belediye personeliyle toplantı yaptı

Bitlis Belediyesi Eş Başkanları Hüseyin Olan ve Nevin Daşdemir Dağkıran ve Belediye Meclisi üyeleri, belediye personeliyle toplantı düzenledi.

Toplantıda eş başkanlar ve meclis üyeleri belediye personeliyle yaptıkları toplantı neticesinde hayata geçirilmesi planlanan projeleri masaya yatırdı. Bitlis’te yapılacak çalışmalarla ilgili hem bilgi veren hem de personellerden bilgi alışverişinde bulunan eş başkanlar, Bitlis’te belediyecilik anlamında ki sorunların çözümü için el birliğiyle çalışılması gerektiğini vurgu yaptı. Düzenlenen toplantıda konuşan Eş Başkan Hüseyin Olan, seçim çalışmaları sırasında halkın sorunlarına yakından tanıklık ettiklerini, sorunların çözümü için el birliğiyle çalışmak gerektiğini söyledi.

Günü birlik çözümler yerine, sorunların kökten çözümünü esas alan bir perspektifle hep birlikte çalışacaklarını vurgulayan Eş Başkan Olan, "Bitlis Belediyesi olarak bundan sonra çalışmaları aksatmadan hizmetlerini sürdüreceğiz. Emeğe saygı veren ve değer veren bir yapı ve örgütten geliyoruz. Emeği kutsal sayan ve değer veren bir yapıdan geldiğimizi belirtmek isteriz. 400'eyakın çalışan arkadaşımızla birlikte ast üst ilişkisi olmadan arkadaş ve yoldaşlık temelinde bir ekip olarak halka hizmet götüreceğiz. Hep birlikte el ele, ekip işi ile 5 yıl halkımıza hizmet yapmak için seçildik. Bugünden sonra tüm amacımız, tüm mücadelemiz halkımıza hizmeti sürdürmek olacak. Bitlis'in tamamına hizmet götürmek için canla başla çalışacağız." diye konuştu.

Eş Başkan Nevin Daşdemir Dağkıran ise Bitlis'in kendilerinden hizmet beklediğini ve bu temelde kendilerinden çalışma beklediklerini söyledi.

Amaçlarının bölge ve Türkiye’de örnek bir belediyecilik modelini hayata geçirmek olduğunu belirten Dağkıran, "Bitlis halkına vermiş olduğumuz bir sözümüz var. Kimsenin tekeline girmeden, kimseyi inancından, dilinden ve siyasi görüşünden farksız kılmaksızın hizmet götüreceğimize dair sözümüz var. Bu sözü çalışmalarımızla Bitlisin örnek bir yerleşim yeri haline getirerek yapacağız. Belediyeye ait olan tekel arsaları, kanunsuz bir şekilde elinden alınan arsalar hakkında biz çalışanlar olarak birlikte mücadele etmeliyiz. Yapacağımız imza kampanyasında destek bekliyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar