Erzurum'un yeni kültür ve sanat merkezi Tevazu kafe hizmete açıldı

Erzurum'un duayen gazetecilerinden Öztürk Akkök, Cumhuriyet Caddesi'nde hizmete açılan Palerium AVM’de açtığı Tevazukafe ile şehrin kültür, sanat ve basın dünyasına hizmet verecek.    Erzurum'un gelecekte marka değerleri...

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'un yeni kültür ve sanat merkezi Tevazu kafe hizmete açıldı

Erzurum'un duayen gazetecilerinden Öztürk Akkök, Cumhuriyet Caddesi'nde hizmete açılan Palerium AVM’de açtığı Tevazukafe ile şehrin kültür, sanat ve basın dünyasına hizmet verecek.

    Erzurum'un gelecekte marka değerleri arasında yer alması beklenen Tevazukafe, Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, sinema eleştirmeni Nil Gürpınar ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı sade bir törenle hizmete açıldı.

    Cumhuriyet Caddesi üzerine kurulan Palerium AVM’nin içerisinde bulunan Erzurum’un yeni bir lezzet durağı Tevazü Kafe hizmete açıldı. Açılışa Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak ve basın camiasından çok sayıda gazeteci katıldı.

    Akkök, uzun yıllar hizmet ettiği medya sektöründen eğlence ve gıda sektörüne geçişi yeni bir heyecan olarak nitelendirdi. Karamelli, çikolatalı 8 farklı tulumba tatlısı, Türk kahvesi ve su böreği ile iddialı olduklarını belirten Akkök, "Farklı bir konsept anlaşıyı ile eğlence sektörüne geçtik. Kafemiz sanat, kültür, edebiyat ve medya mensuplarının buluşma, tecrübe, bilgi paylaşma aynı zamanda dinlenme mekanı olacak. Erzurum'a yeni bir marka değeri kazandıracağız. Kadayıf dolmasına alternatif 8 çeşit özel imalat tulumba tatlısı, Türk kahvesi ve ev yapımı su böreğiyle sektörde iddialıyız." dedi. CİHAN

Yorumlar