Erzurumlular Tortum Şelalesi'nde piknik yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda piknikçileri, toplu taşıma araçlarıyla ücretsiz olarak 100 kilometre uzaklıktaki Tortum Şelalesi'ndeki mesire alanına taşıdı. Büyükşehir Belediyesi, piknik şöleni düzenledi. Bu yıl ikincisi...

Google Haberlere Abone ol
Erzurumlular Tortum Şelalesi'nde piknik yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda piknikçileri, toplu taşıma araçlarıyla ücretsiz olarak 100 kilometre uzaklıktaki Tortum Şelalesi'ndeki mesire alanına taşıdı.

Büyükşehir Belediyesi, piknik şöleni düzenledi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliğe 900 piknikçi katıldı. Piknik malzemelerini alan vatandaşlar, ücretsiz olarak Tortum Şelalesi'ne taşındı. Turizmciler tarafından 'Yeşil Cennet' olarak nitelendirilen doğa harikası Tortum Şelalesi'nin muhteşem manzarasında vakit geçiren piknikçiler güzel ve mutlu bir hafta sonu geçirdi.

Pikniğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekterer Yardımcısı Selami Keskin ile belediye görevlileri katıldı. Piknik alanında Doğu'nun Sesi Fasıl Grubu da piknikçilere Erzurum türküleri ile hoşça vakit geçirtti. Türküler eşliğinde gönüllerince eğlenen piknikçiler, davul ve zurna eşliğinde halay çekti.

Başkanvekili Tavlaşoğlu, Erzurum'un sosyal ve kültürel hayatında önemli bir yer tutan komşuluk ilişkilerini piknik ortamıyla geliştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Tavlaşoğlu, söz konusu etkinliğin gelecek yıl da devam ettirileceğini söyledi. CİHAN

Yorumlar