Erzurumlu karateciler madalya ile döndü

Balıkesir’de düzenlenen Minik ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Erzurumlu karateciler 3 altın, 5 gümüş ve 3 de bronz madalya ile Erzurum’a döndü.

Google Haberlere Abone ol
Erzurumlu karateciler madalya ile döndü

Balıkesir’de düzenlenen Minik ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Erzurumlu karateciler 3 altın, 5 gümüş ve 3 de bronz madalya ile Erzurum’a döndü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İl Müdürü Süleyman Arısoy, “Karatecileri büyük başarısından dolayı kutluyorum.” dedi.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 29 Ocak 02 Şubat 2014 tarihlerinde Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonasında Erzurumlu karateciler madalyaları topladı. Şampiyonada Erzurum üç altın, beş gümüş, beş de bronz madalya kazanarak rekor madalya ile Erzurum’a döndü. 13 madalya toplayan karatecileri tebrik eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, “Bu büyük başarıya imza atan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

KARATEDE BİR REKOR

Türkiye Karate Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Resul Çelebi, “Beş gün süren şampiyonada müsabakalar güzel bir ortamda; sorunsuz ve herhangi bir sıkıntı yaşanmadan tamamlandı. Daha önce 2008’de Konya’da 2167 sporcu, Minikler ve Yıldızlar Şampiyonasında mücadele etmişti. Beş gün boyunca yaklaşık 3 bin müsabaka yapıldı” dedi.

Balıkesir’deki müsabakalarda Sena Ecem Taşçı, Yağmur Yıldırım ve Belen Sucu Erzurum adına şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Ömer Faruk Demirel, Bilal Bayram, M. Emir Halis, Akif Kurt ve Yasin Topuz ikinci olarak gümüş madalya aldı. Murat Ali Düzgün, Ömer Albayrak, Bala Fatma Altundaş, Edanur Boyalıcı ve Zeynep Kurt ise şampiyonada üçüncü oldu. CİHAN

Yorumlar