Erzurum'da yaşam savaşı!

Erzurum'da yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yürütüldüğü karayolunda göçük yaşandı. Toprak altında kalan 3 işçi hastaneye götürüldü

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da yaşam savaşı!

Erzurum'da yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yürütüldüğü karayolunda göçük yaşandı. Toprak altında kalan 3 işçi hastaneye götürüldü.

Olay, bugün saat 15.45 civarında merkez Palandöken İlçesi'ndeki Atatürk Bulvarı'nda yaşandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 ay önce başlatılan yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Göçük sırasında 3 işçi toprak altında kaldı. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri geldi. Toprak altında kalan Recep Akar ile Rasim Yılmaz kısa sürede çıkarıldı. Kars'ın Sarıkamış ilçesinden oğlu Recep Akar ile çalışmak için Erzurum'a gelen Eyüp Akar ise boğazına kadar toprağa gömüldü. Recep Akar ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada sağlık görevlilerine, "Babam olmadan beni götürmeyin" diyerek ağladı. Sağlık görevlileri ise "Babanın durumu iyi onu da getireceğiz" diye konuştu.
Oğlunun hastaneye kaldırılmasından yaklaşık 15 dakika sonra göcük altından çıkarılan Eyüp Akar da hastaneye götürüldü. Göcük altında kalan 3 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar