Erzurum'da off road heyecanı

Erzurum Motor ve Off Road Spor Derneği (ERMOFF), Tortum'da offroad gösterisi gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da off road heyecanı

Erzurum Motor ve Off Road Spor Derneği (ERMOFF), Tortum'da offroad gösterisi gerçekleştirdi.

ERMOFF kuruluşunun ardından ilk gösterisini Tortum'da yaptı. Vali Ahmet Altıparmak, Tortum Kaymakamı Halit Mengi ile bürokratların da izlediği off road gösterisine çok sayıda doğa tutkunu sürücü katıldı. Dernek başkanı Lokman Toptaş, Erzurum'da off road gösterilerini başlatmanın heyecanının yaşadıklarını ifade etti.

Ofroad gösteri yarışlarından keyif aldığını belirten Vali Ahmet Altıparmak,"Erzurum’da kış sporları bilinen bir şey. Ama tabiî ki kış sporlarını zenginleştirmek lazım. Bu manada da Erzurum’da bulunan Erzurum Off Road'a da teşekkür ediyoruz. Bugün güzel bir gün yaşattılar. Umuyorum Erzurum’a gelen her misafir bunu yaşamak isteyecektir. Çünkü alan fevkalade güzel, fevkalade geniş bir alan. Hangi parkurda yarışmak isterlerse ve gezmek isterlerse çok müsait.” dedi.

Türkiye Ralli Şampiyonu Volkan Işık ise off road kulübünün Erzurum’a hayırlı olması temennisinde bulunarak: “Umuyoruz ki, ileride çok daha fazla otomobil sayısına erişirler. Çok güzel bir doğanın içerisinde bugün güzel bir fırsat yakaladık. Erzurum’dan otomobil meraklılarıyla birlikte olmak çok keyifliydi. Farklı doğasıyla, farklı havasıyla Erzurum’u yaşadık, çok keyif aldık. İnşallah gelecekte daha geniş organizasyonlarda buralarda birlikte oluruz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar