Erzurum'da amcaoğullarının kavgası sokak savaşına dönüştü

Erzurum'da, adi suçtan cezaevinde bulunan iki amcaoğlundan birisinin izinli çıkması üzerine, akrabalar arasında meydana gelen kavga sokağa taştı.

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da amcaoğullarının kavgası sokak savaşına dönüştü

Erzurum'da, adi suçtan cezaevinde bulunan iki amcaoğlundan birisinin izinli çıkması üzerine, akrabalar arasında meydana gelen kavga sokağa taştı. Polis, tarafları tazyikli su, biber gazı ve cop kullanarak etkisiz hale getirdi.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Gölbaşı semtinde yaşayan Nasıroğulları ailesi fertleri arasında çıkan 'muhbir' tartışması kavgaya dönüştü. Ailenin cezaevinde bulunan iki ferdinden birisinin önceki gün izinli olarak çıkması üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmaya kadın ve çocuklar da karışınca ortalık savaş alanına döndü. Kavganın yaşandığı cadde çift yönlü olarak 2 saat süreyle araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans, iki akrep aracı ile bir adet TOMA sevk edildi. Polis, tarafların sakinleşmemesi üzerine cop, tazyikli su ve biber gazı kullandı. Bu arada taraflar birbirlerine Erzurum Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılan ücretsiz kömürleri taş yerine fırlattı. Bir kişi ise evinin balkonundan kuru kısı tabancayla havaya ateş etti.

Olaylarda birisi kız olmak üzere iki kadın ve bir polis yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ambulanslarla hastanelere sevk edildi. CİHAN

Yorumlar