Erzurum’da 400 mühendise eğitim semineri verildi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen meslek içi eğitime, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Uğurhan Akyüz, Orta doğu Teknik Üniversitesi Deprem Araştırma...

Google Haberlere Abone ol
Erzurum’da 400 mühendise eğitim semineri verildi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen meslek içi eğitime, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Uğurhan Akyüz, Orta doğu Teknik Üniversitesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yakut, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Bakır katıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, ''Meslektaşlarımızın sürekli bilgilerini yeni ve taze tutması için, gelişen sistemler hakkında konularının uzmanından bilgi edinebilmeleri için ve mevcutta var olan veya oluşabilecek sorunlara karşı İnşaat Mühendislerinin çözüm aşamalarına yardımcı olabilmek adına meslek içi eğitimlerimizin dördüncüsünü Iğdır, Kars ve Erzincan İllerimizden sonra Bugün Erzurum’da düzenliyoruz, 1. derece ve 2. derece deprem kuşağında yer alan bölgemizde konunun duayenleri diyebileceğimiz hocalarımız, meslektaşlarımızı kırmayarak buraya geldiler kendilerine üyelerimiz adına tekrar teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu eğitim mühendis arkadaşlarımızın bilgi dağarcığına yeni ve güzel bilgiler katacaktır.'' dedi.

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ve yaklaşık 200 inşaat mühendisinin katıldığı program 4 saat sürdü. Program kapsamında Prof. Dr. Sadık Bakır, zeminlerin sıvılaşmasına karşı alınacak tedbirler, Prof. Dr. Ahmet Yakut binaların sismik performanslarının belirlenmesi, Prof. Dr. Uğurhan Akyüz güçlendirme ile ilgili eğitim seminerleri verdi.

CİHAN

Yorumlar