Erzurum'a kurulacak 'Oto yedek parçacılar sitesi' şekillenmeye başladı

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Otomotivciler Komitesi Başkanı Mustafa Yıldırım, yeni kurulacak oto yedek parçacılar sitesinin inşa aşamasına geldiğini belirterek "Türkiye’de bir ilk olan projemiz, Erzurum ve bölgemiz adına çok büyük bir ya.

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'a kurulacak 'Oto yedek parçacılar sitesi' şekillenmeye başladı

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Otomotivciler Komitesi Başkanı Mustafa Yıldırım, yeni kurulacak oto yedek parçacılar sitesinin inşa aşamasına geldiğini belirterek "Türkiye’de bir ilk olan projemiz, Erzurum ve bölgemiz adına çok büyük bir yatırım olacak." dedi.

    ERGİAD Otomotiv Komitesi, Erzurum’a kurulacak olan ‘Oto Yedek Parçacılar Sitesi’ çalışmaları hakkında Yıldırım'dan bilgi aldı. Sitenin Tortum yolu üzerinde 80 dönümlük bir arazi üzerine kurulacağını hatırlatan Yıldırım, "İlk etapta 60 iş yeri olarak planlanan yatırım talebe uygun olarak arttırılacak. Geniş bir arazi üzerinde kurulacak olan sitemizin ikinci aşamasında oto tamircileri için de 80 iş yeri yapımı planlanıyor.” dedi.
    
    Yıldırım, 2013’e başlatılan Erzurum Oto Yedek Parçacılar Sitesi'nde müşterilerin ihtiyacı olan tüm oto yedek parçalarının bulunacağını aktararak; Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin bütün bölgelerine toptan ve perakende olarak hitap edeceğini ifade etti.
    
    Proje içinde 60 iş yerinin yanı sıra personel ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarının karşılanacağı her türlü sosyal aktivitelerin bulunacağına dikkat çeken Yıldırım, beraberinde 500 araç kapasiteli açık, 300 araç kapasiteli kapalı otoparkın proje kapsamında bulunduğunu kaydetti.
    
    Sanayii sitesinde faaliyet gösteren oto yedek parçacıların talebi üzerine 'ERGİAD Otomotiv Komitesi' olarak yedek parçacıların bir arada olacağı modern bir siteyi inşa aşamasında olduklarını savunan Yıldırım, "Projenin Türkiye’de bu alanda bir ilk olduğunu, Erzurum ve bölge adına çok büyük bir yatırım olacağını vurguladı. CİHAN

Yorumlar