Erzurum-Adana kardeşliği büyüyor

Adana Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Ekici ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Hüseyin Sözlü’nün derneklerinin açılışına geldiğini ve kendisine...

Google Haberlere Abone ol
Erzurum-Adana kardeşliği büyüyor

Adana Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Ekici ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Hüseyin Sözlü’nün derneklerinin açılışına geldiğini ve kendisine minnet borçları bulunduğunu ifade eden İhsan Ekici, “Erzurumlular olarak aktif siyasetin içinde hiç olmadık ama ilk kez Hüseyin Sözlü için yoğun şekilde çalıştık. Onu Erzurum sevdalısı, bizden biri olarak görüyoruz ve başarılı olmasını diliyoruz.” dedi. Başkan Hüseyin Sözlü de Türkiye’nin her şehrinin kıymetli olduğunu fakat Erzurum’un yerinin kendisini için ayrı olduğunu anlattı. Hüseyin Sözlü, “Ben üniversite eğitimimi Erzurum’da aldım. Erzurum’un kokusu evimizden eksik olmaz. Adana’nın en Erzurumlu adayı da bendim. Başarılı olmak için manevi desteğinize dün olduğundan bugün daha fazla ihtiyacım var. Hayırlı ve zor işlere soyunacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar