Erzin'de 'Herkes Onu Okuyor'' yarışması için okudu

Hatay'ın Erzin ilçesinde 'Herkes Onu Okuyor' yarışması büyük ilgi gördü. Peygamber Yolu Derneği tarafından başlatılan '’Herkes O’nu Okuyor’' yarışması Erzin FEM Anafen Dershanesi'nde yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Erzin'de 'Herkes Onu Okuyor'' yarışması için okudu

Hatay'ın Erzin ilçesinde 'Herkes Onu Okuyor' yarışması büyük ilgi gördü. Peygamber Yolu Derneği tarafından başlatılan '’Herkes O’nu Okuyor’' yarışması Erzin FEM Anafen Dershanesi'nde yapıldı. Ortaokul, lise ve yetişkinlerden oluşan yaklaşık bin kişi kutlu bir sınav heyecanı yaşadı.

Hz. Muhammed’in (sav) hayatının kaleme alındığı 3 farklı kitaptan, ilk-orta, lise ve yetişkinler için düzenlenen yarışma sonucunda dereceye girenlere umre ziyareti, dizüstü bilgisayar, mini tablet ve sürpriz hediyeler verilecek. Sınav ortaokul kategorisi için Rahime Kaya'nın ''Efendiler Efendisi Hz. Muhammed'' kitabından, lise kategorisinde Reşit Haylamaz’ın ''Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz'' kitabından, yetişkin kategorisi için ise Fethullah Gülen Hocaefendi’nin 'Sonsuz Nur' kitabından yapıldı.

FEM Anafen Dershanesi Müdürü Bekir Dağdelen, Efendimiz'in(sav) hayatını anlayabilmek ve anlatabilmek için onun hayatını önce okumak gerektiğini belirterek, "İlçemizde Peygamber Efendimiz'in(sav) hayatını okuyan insanlar, okuduklarını kendi hayatlarına tatbik ederlerse çok daha güzel gelişmeler olacaktır." dedi. CİHAN

Yorumlar