Erzin'da Sosyal Market ihtiyaç sahiplerini hayırseverlerle buluşturuyor

Hatay'ın Erzin ilçesinde Kaymakamlık tarafından kurulan Sosyal Market, alan elle veren eli buluşturuyor. Sosyal markete iş adamlarının desteği devam ediyor. Bölgede, demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı ihtiyaç sahiplerine...

Google Haberlere Abone ol
Erzin'da Sosyal Market ihtiyaç sahiplerini hayırseverlerle buluşturuyor

Hatay'ın Erzin ilçesinde Kaymakamlık tarafından kurulan Sosyal Market, alan elle veren eli buluşturuyor. Sosyal markete iş adamlarının desteği devam ediyor. Bölgede, demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı ihtiyaç sahiplerine ulaşması için 400 koli kumanyasını sosyal markete gönderdi. Erzinli bir esnaf da markete kıyafet yardımında bulundu.

Muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için 4 yıl önce Kaymakam İskender Yönden tarafından kurulan ve hükümet konağında hizmete giren 'Sosyal Market', iş adamlarının destekleriyle gönderilen kıyafet, gıda malzemesi ve kırtasiye ürünlerini ilçede maddi durumları kötü olan ailelere ulaştırmada köprü vazifesi görüyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile iç içe hizmet veren markette bir ailenin ihtiyacı olan her şey mevcut. Puanlama yöntemiyle hizmet veren markette, ihtiyaç sahibi aile puanının karşılığında alışveriş yapabiliyor. Kaymakamlık binasında bulunan markete gelen aileler, ihtiyacı olan malzemeleri kendisi seçiyor. Bölgede çeşitli il ve ilçelere de örnek olan Sosyal Markete,iş adamlarının desteğide devam ediyor.

Bölgede, demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı ihtiyaç sahiplerine ulaşması için 400 koli kumanyayı sosyal markete gönderdi. Erzinli bir esnaf da markete kıyafet yardımında bulundu. Kaymakam İskender Yönden esnaf Ali Cansızı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

CİHAN

Yorumlar