Erzincanlı iş adamları Nijerya'ya iş gezi düzenledi

Erzincan Girişimci İş adamları ve Sanayicileri Derneği(EGİSAD) tarafından gerçekleştirilen yurt dışı iş görüşme gezileri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Erzincanlı iş adamları Nijerya'ya iş gezi düzenledi

Erzincan Girişimci İş adamları ve Sanayicileri Derneği(EGİSAD) tarafından gerçekleştirilen yurt dışı iş görüşme gezileri devam ediyor. EGİSAD tarafından Nijerya’ya iş gezisi düzenlendi. 12 iş adamanın katıldığı iş gezisinde, Nijeryalı sanayiciler ile iş görüşmeleri yapıldı.

EGİSAD tarafından Erzincan’da faaliyet gösteren sanayici iş adamlarına yönelik Nijerya’ya iş gezisi düzenlendi. EGİSAD Genel Sekreteri Naci Kaya nezaretinde gerçekleştirilen iş gezisinde, Erzincanlı iş adamları Nijeryalı iş adamları ile bir araya geldi. Her iki ülke iş adamları yaptıkları görüşmelerde iş dünyaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

EGİSAD’ın yıl içerisinde belirlenen ülkelere iş adamları ile fikir alış verişinde bulunmak üzere bu tarz iş gezisi organizasyonları yaptıklarını söyleyen EGİSAD Genel Sekreteri Naci Kaya, iş adamları için faydalı olan gezilerin devam edeceğini belirterek, “Nijerya’ya düzenlediğimiz iş gezisi iş adamlarımız için oldukça verimli geçmiştir. İş dünyası hakkında fikir alış verişinde bulanan iş adamları, yabancı ülkelere yatırım yapmak için yerinde çalışmaları görme fırsatı buluyor.” dedi. CİHAN

Yorumlar