Erzincan'daki kazalar mobese kamerasında

Erzincan'da meydana gelen trafik kazaları, mobese kameralarınca kaydedildi. Kazalarda 3 kişi yaralanırken kazalara karışan araçlarda da maddi hasar meydana geldi. Erzincan Emniyet Müdürlüğü, temmuz ayı içerisinde meydana gelen kaza görüntülerini...

Google Haberlere Abone ol
Erzincan'daki kazalar mobese kamerasında

Erzincan'da meydana gelen trafik kazaları, mobese kameralarınca kaydedildi. Kazalarda 3 kişi yaralanırken kazalara karışan araçlarda da maddi hasar meydana geldi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, temmuz ayı içerisinde meydana gelen kaza görüntülerini basın ile paylaştı. Paylaşılan 8 kaza görüntüsünde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yaşandığı kameralara yansıdı.

Mobese kameralarına yansıyan ilk kazada ışıklara uymayan bir bayan yayaya araç çarparken, ikinci kazada ise bir motosikletin TIR'a çarpması, üçüncü kazada ise aşırı hızlı ve ışık ihlali yapan iki aracın çarpışması, dördüncü kazada da dikkatsizlik sonucu bir otomobilin sağ şeritte giden TIR'a yandan çarpması, beşinci kazada ışık ihlali sonrası iki aracın çarpışması, altıncı kazada ise 4 aracın karıştığı zincirleme kaza, yedinci kazada ışıkta duramayan bir aracın ışıkta duran araca çarpması, sekizinci kazada kazada ise motosiklet sürücüsüne bir aracın çarpması yer alıyor.

Mobese kameralarına yansıyan kazalarda can kaybı olmazken 3 kişi yaralandı ve araçlarda maddi hasar meydana geldi.

CİHAN

Yorumlar