Erzincan’da kar yağışı şehri beyaza bürüdü

Erzincan'da öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı, şehri beyaza bürüdü.

Google Haberlere Abone ol
Erzincan’da kar yağışı şehri beyaza bürüdü

Erzincan'da öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte kart postallık manzaraların ortaya çıktığı Erzincan’da, buzlu yollar trafik kazalarını beraberinde getirdi. Soğuk hava, özellikle hayvanları etkilerken, buz tutan havuzun eriyen bölgesinde su içen köpek, ilginç görüntüler oluşturdu.

Erzincan’da hava sıcaklığının gündüz eksi 6, gece ise eksi 12 dereceye düştüğü belirtilirken, soğuktan en çok, sokakta çalışmak zorunda kalanlar ve hayvanlar etkileniyor. Kar yağışı ile birlikte parklarda bulunan heykeller beyaz örtünün altında kaldı. Güzel manzaraların ortaya çıktığı ilde vatandaşlar, kar yağışının keyfini sokaklarda gezerek çıkardı. Kar yağışı ile birlikte buzlanan yollarda da maddi hasarlı trafik kazaları yaşandı.

Kışın bütün güzelliğini yaşadıklarını belirten vatandaşlar, karın keyfini çıkarmaya başladı. Öte yandan, trafik ekipleri de sürücülerin yavaş seyretmeleri noktasında uyarılarda bulunurken, kar yağışının bölgede aralıklı olarak devam edeceği öğrenildi.
CİHAN

Yorumlar