Erzincan'da 8 kilo 215 gram eroin ele geçirildi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, Van’dan İstanbul’a gitmekte olan özel bir yolcu otobüsünde yolcu olan M.K. isimli şahsın bagajında 8 kilo 215 gram eroin ele geçirdi.Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı...

Google Haberlere Abone ol
Erzincan'da 8 kilo 215 gram eroin ele geçirildi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, Van’dan İstanbul’a gitmekte olan özel bir yolcu otobüsünde yolcu olan M.K. isimli şahsın bagajında 8 kilo 215 gram eroin ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 9 Haziran saat 23.00 sıralarında Erzincan-Erzurum kara yolunda bulunan uygulama noktasında, Van’dan İstanbul’a gitmekte olan özel bir firmaya ait yolcu otobüsünü durdurdu. Polis ekipleri, otobüste yolcu olarak bulunan M.K. isimli şahsın eşyaları arasında şüphe üzerine yaptıkları aramada, yolcunun bagajında valiz zeminine gizlenmiş vaziyette 8 kilo 215 gram eroin maddesi ele geçirdi.

M.K. gözaltına alınırken, "TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçu iddiasıyla işlem yapılarak adli makamlara sevk edilecek.

CİHAN

Yorumlar