Erzincan’da 3. Bilim Sanat Şenliği düzenlendi

Erzincan Bilim Sanat Merkezi tarafından geleneksel hale getirilen 3. Bilim Sanat Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler tarafından yıl içerisinde hazırlanan bir birinden ilginç bilim eserleri, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü....

Google Haberlere Abone ol
Erzincan’da 3. Bilim Sanat Şenliği düzenlendi

Erzincan Bilim Sanat Merkezi tarafından geleneksel hale getirilen 3. Bilim Sanat Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler tarafından yıl içerisinde hazırlanan bir birinden ilginç bilim eserleri, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Erzincan’da okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim çağındaki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla eğitim veren Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı projeler ve çalışmalar Erzincanlıların beğenisine sunuldu. Milli Eğitim Müdürlüğü önünde Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 3. Bilim ve Sanat Şenliği'nde BİLSEM öğrencileri hünerlerini sergiledi. Birbirinden farklı proje ve çalışmalar Erzincanlılardan tam not alırken, minik öğrenciler yetenekleri ile büyükleri şaşırttı.

Düzenlenen şenlik ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; “Eğitim-öğretimin son zamanlarına geldiğimiz şu günler bizim için çok önemlidir. Çünkü tabiri caizse hasat dönemleridir. Hasat döneminde ekilenlerin, ürünlerin ve neticelerinin alınmış olduğu dönemdir. Bizde okullarımızda gerek akademik başarı olarak, gerek akademik başarı olarak, gerek sosyal, gerek kültürel gerekse de bilimsel manada yapılmış olan bütün eserlerin öğrencilerimizin sergilemektedir.” dedi.

CİHAN

Yorumlar