Erzincan Üniversitesi öğrencilerinden Anneler Günü'ne özel konser

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik öğrencileri Anneler Günü dolayısıyla Erzincan Saat Kulesi önünde halka açık bir konser programı düzenledi. Düzenlenen programa çok sayıda vatandaş izleyici olarak katıldı....

Google Haberlere Abone ol
Erzincan Üniversitesi öğrencilerinden Anneler Günü'ne özel konser

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik öğrencileri Anneler Günü dolayısıyla Erzincan Saat Kulesi önünde halka açık bir konser programı düzenledi. Düzenlenen programa çok sayıda vatandaş izleyici olarak katıldı. Birbirinden güzel parçaları anneler için seslendiren öğrenciler, izleyicilerden tam not aldı.

Düzenlenen etkinlik öncesi bir konuşma yapan Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç Dr. Ersan Çiftçi, "Bizim en kutsal varlıklarımız eli öpülesi annelerimiz. Cennetin annelerin ayakları altında olduğu söylenir. Bunu hatırlatalım. Tüm Erzincan’ın, tüm Türkiye’nin ve tüm dünyanın Anneler Günü'nü kutlarım." dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Polat, "Bu güzel günde burada sizlerle olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman karşılarında masum ve sevgilerine muhtaç olarak duruyoruz annelerimizin. Çünkü onlar bizi bizden daha iyi biliyorlar. Bu mutlu günde bütün annelerimizin ellerinden öpüyoruz onlara hayırlı uzun bir ömür diliyoruz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik öğrencileri Öğretim Görevlisi Levent Ünlü yönetiminde seslendirdikleri birbirinden güzel parçalar izleyicileri adeta büyüledi.

CİHAN

Yorumlar