Erzin Belediyespor'un 3. Lig için play-off rakibi belli oldu.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup'ta şampiyon olan Erzin Belediyesporun paly-off'taki rakibi belli oldu. Grubunda şampiyon olan ve Üçüncü Lig'e çıkmak için play - off oynamaya hak kazanan Erzin Belediyespor 44 Malatyaspor ile eşleşti. Karşılaşma...

Google Haberlere Abone ol
Erzin Belediyespor'un 3. Lig için play-off rakibi belli oldu.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup'ta şampiyon olan Erzin Belediyesporun paly-off'taki rakibi belli oldu. Grubunda şampiyon olan ve Üçüncü Lig'e çıkmak için play - off oynamaya hak kazanan Erzin Belediyespor 44 Malatyaspor ile eşleşti. Karşılaşma Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda saat 15.30 oynanacak. Maçta galip gelen takım 3. Lig'e çıkacak.

     3. Lig'e çıkacaklarına tüm yürekleriyle inandıklarını da belirten Erzin Belediyespor teknik sorumlusu Can Güven, ilçe halkına profesyonel lig heyecanı yaşatmak istediklerini söyledi.

    Cumartesi günü oynayacakları 44 Malatyaspor maçının önemini oldukca iyi bildiklerini ifade eden Can Güven,''Sezon boyunca yağmur çamur demeden iç saha ve tüm deplasman maçlarında bizleri destekleyen seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Seyircilerimizin desteği olmasaydı belkide bu başarıyı yakalayamazdık. Bu noktaya gelmişken 3. Lig sevdamızdan kimse vazgeçmemizi beklemesin. Erzin Belediyespor sadece Erzin’in değil, Hatay'ın takımıdır. Tüm Hatay halkının bu takıma sahip çıkarak destek vermeye davet ediyoruz. Onların bize vereceği destek ile 3. Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar