Ertuğrul Sağlam: Türkiye Kupası’nı Eskişehir’e getirmek istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün Sivasspor karşısında bir gole ve galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “Allah’a şükür bunu başardık.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Türkiye Kupası’nı Eskişehir’e getirmek istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün Sivasspor karşısında bir gole ve galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “Allah’a şükür bunu başardık. İlerleyen maçlarda galip gelip, Türkiye Kupasını evimize getirmek istiyoruz.” dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Türkiye Kupasıyla ilgili hedeflerini daha önce net şekilde ortaya koyduklarını hatırlatarak, şimdi bu kupa sevincini Eskişehir’e getirmek için başarılı şekilde ilerlediklerini söyledi.

Maçın başından itibaren net pozisyonlar elde ettiklerini ancak maçın sonlarına doğru istedikleri golü buldukların belirten Sağlam, şöyle dedi: “Sivasspor’un yedek oyuncularını oynatmasının avantaj ve dezavantajını gördük. Ama bizim bugün bir gole ve galibiyete ihtiyacımız vardı. Allah’a şükür bunu başardık. İlerleyen maçlarda galip gelip, Türkiye Kupasını evimize getirmek istiyoruz. Eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Bu çocuklarla hem lig’de hem de kupa da güzel mücadele edip ilerlemeye çalışıyoruz. Destek veren taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bizim kadromuz bu lig de ve kupa da bu çocuklarla ilerleyeceğiz. Bu çocukların morallere ihtiyaçları var. Onlarda işlerini iyi ve huzurlu şekilde yapmaya çalışsınlar. Buna göre taraftarımızda oyuncularımıza desteğini esirgememeli. Kupayı taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz.”

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez ise galip gelerek turu atladığı için Eskişehirspor’u tebrik etti. Lopez, “Eskişehirspor’u tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet oldu. Kendilerini bu yolda başarılar diyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar