ERTANSA, kola satmayacak

İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılara yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor.         İsrail marka ürünlerin satılmamasına yönelik Türkiye'de ilk tepki Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden...

Google Haberlere Abone ol
ERTANSA, kola satmayacak

İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılara yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor.

    

    İsrail marka ürünlerin satılmamasına yönelik Türkiye'de ilk tepki Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden biri olan ERTANSA şirketinden geldi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, kuruma bağlı sosyal tesislerde İsrail sermayeli kola satışlarının durdurulduğu belirtildi.

    Açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "İsrail'in Filistinli Müslüman kardeşlerimize yaptığı zulme tepki göstermek amacıyla ERTANSA şirketi bünyesindeki sosyal tesislerde yer alan Pepsi ve Coca Cola ürünlerinin satışları durdurulmuştur. Kârının bir kısmı İsrail ordusuna aktarılan bu ürünlerin satışı sonrası elde edilen gelirler Müslüman kardeşlerimizin üzerine bomba ve mermi olarak yağmaktadır. Bir sosyal sorumluluk vazifesi olarak almış olduğumuz bu kararı müşterilerimizin anlayışla karşılamasını bekliyoruz."

CİHAN

Yorumlar