Eroğlu: ' Yüzünde meymenet olmayan, şeytani bir insan'

"Zaten bu adamın (FETÖ elebaşısı Gülen) yüzüne bakın, Allah aşkına bu adamın yüzünde meymenet var mı, yok mu siz karar verin. Yüzünde meymenet olmayan, şeytani bir insan"

Google Haberlere Abone ol
Eroğlu: ' Yüzünde meymenet olmayan, şeytani bir insan'
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşısı Fetullah Gülen ile ilgili, "Zaten bu adamın yüzüne bakın, Allah aşkına bu adamın yüzünde meymenet var mı, yok mu siz karar verin. Yüzünde meymenet olmayan, şeytani bir insan." dedi.

Milli İrade Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Eroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında milletin büyük bir destan yazdığını, bu destanın dünya tarihine muazzam bir destan olarak kaydedildiğini bildirdi.

Milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedeflere kilitlendiğini belirten Eroğlu, "Gençler için de Cumhurbaşkanımız, hedef belirledi. Çünkü sizler, İstanbul'u fetheden Fatih'in yaşındasınız. İnşallah İstanbul'un fethinin 600. yılında büyük bir destan yazacaksınız. Türkiye, büyük, küresel bir güç olacak." diye konuştu.

Eroğlu, Türkiye'nin 2071 hedeflerinin çok büyük olduğunu vurgulayarak, "Anneler, evlatlarınızı öyle yetiştireceksiniz ki 'Yavrum, bir an önce büyü. Hedef, 2071. Türkiye, dünya lideri, büyük, süper bir güç olacak' diyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

"Milletimiz, darbecilere en büyük darbeyi vurup geçti" diyen Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın selam ve teşekkürlerini yolladığını aktardı.

"Türkiye'de ekonomi çok sağlam"

Hükümetin dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Bunların cezaları en ağır şekilde verilecektir. FETÖ, Türkiye'ye büyük zarar vermek, Türkiye'yi bölüp parçalamak istemiştir. Bunların kökü, dışarıdadır. Zaten bu adamın yüzüne bakın, Allah aşkına bu adamın yüzünde meymenet var mı, yok mu siz karar verin. Yüzünde meymenet olmayan, şeytani bir insan. O askeri elbiseye bürünenler varya onlar, bir dolara akıllarını, vicdanlarını, ülkeyi satan alçaklar, teröristler. Onlara gereken ceza verilecek. Kamu kurumlarının içinde de vardı. Bunlar da ayıklanacak. Hem devletten, milletin alın teriyle kazanıp verdiği vergiden maaş alacaksın, sonra bu millete ihanet edeceksin, arkadan hançerleyeceksin. Bu kabul edilebilir mi? Edilemez. Nasıl ulu bir çınarın içindeki bir böcek ağacı kemirip çürütürse bunlar da devleti çürütebilirdi. Dolayısıyla biz, bu mikropları temizleyeceğiz. Bundan kimsenin tereddüdü olmasın."

Eroğlu, Türkiye'yi ekonomik olarak da çökertmek istenildiğine dikkati çekerek, "Türkiye'de ekonomi,çok sağlam. Neticede hiçbir şey olmayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra Eroğlu, konuşma yaptığı platforma gelen şehit Aydın Nazillioğlu'nun babası Yaşar Nazillioğlu'na teşekkürlerini ileterek, şehit adına bir baraj inşa edileceğini kaydetti.

Yorumlar