Eroğlu : 3 Mayıs sosyal medyada paylaşılıp anlaşılmaz

Samsun'un Bafra ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nün bir ertesi günü düzenlediği geleneksel kahvaltı programında gençlerle ocakta buluştu. 3 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde Bafra Çamlık...

Google Haberlere Abone ol
Eroğlu : 3 Mayıs sosyal medyada paylaşılıp anlaşılmaz

Samsun'un Bafra ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nün bir ertesi günü düzenlediği geleneksel kahvaltı programında gençlerle ocakta buluştu. 3 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde Bafra Çamlık Piknik alanında Gençlik şöleni planlayan ancak hava şartlarının olumsuz olması sebebiyle bugün Bafra Ülkü Ocakları hizmet binasında gençlerle kahvaltı yapan Ülkü Ocakları yönetimi, kahvaltının ardından gençlerle Türkçülük Günü hakkında sohbet etti.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Birçoğumuz 3 Mayıs olması sebebiyle dün sosyal medyadan 3 Mayıs’la ilgili paylaşım yapıyorsunuz. Ancak 3 Mayıs’ın özelliği ve önemi sorulduğunda konuyla ilgili çok fazla bilgimizin olmadığını görüyoruz. Türk gençliği yaptığı her işi bilerek, şuurlu bir şekilde yapmalıdır. 3 Mayıs’ta yakılan ateş dalga dalga tüm yut sathına yayılmış, bugün milyonlarca Türk’ün içinde yanmaktadır. Hüseyin Nihal Atsız Bey ve dava arkadaşlarının ’in çilesi', Türklüğün yeniden dirilişi, şahlanışı olmuştur. Ülkücü Türk gençleri olarak bu tarihi hiç zaman unutmayacak ve Türklük ateşini her zaman yüksek burçlarda yakacağız.”

CİHAN

Yorumlar