Ermeni Cemaati: Soma da ölenler için dua ediyoruz

Hatay Ermeni Kiliseleri Baş Papazı Derhayr Avedis Tabaşyan, Ermeni Cemaati adına, Soma maden ocağında yaşamlarını yitirenler için başsağlığı dileğinde bulundu.Tabaşyan, "Soma’da yaşamlarını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet...

Google Haberlere Abone ol
Ermeni Cemaati: Soma da ölenler için dua ediyoruz

Hatay Ermeni Kiliseleri Baş Papazı Derhayr Avedis Tabaşyan, Ermeni Cemaati adına, Soma maden ocağında yaşamlarını yitirenler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Tabaşyan, "Soma’da yaşamlarını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz. Yaşadığımız acı çok büyük. Ülkemizi derin bir yasa boğan bu acılı günlerde tek ümidimiz maden ocağından daha fazla ölüm haberinin gelmeyişi olacaktır. Cemaatim adına, maden ocağında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kurtulanlara ise başsağlığı diliyorum.. Biz Soma maden ocağında hayatlarını yitiren kardeşlerimiz için 18 Mayıs Pazar günü İskenderun Karasunmanuk Ermeni Kilisemizde cemaatimizle birlikte dua edeceğiz. Dualarımız her zaman onlarla birlikte olacak." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar