Erkek Çocuğu Olmayan Baba, 2 Kızını Öldürdü

İstanbul'da, erkek çocuk sahibi olmak isteyen babanın, 2014 ve 2015 yıllarında doğan kız çocuklarını öldürdüğü iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Erkek Çocuğu Olmayan Baba, 2 Kızını Öldürdü

Akıllara durgunluk verici baba vahşeti İstanbul'da yaşandı. İddiaya oranla cani baba gebe bulunan eşinden bay çocuk bekliyordu. Ancak kız çocukları oldu, öfkelenen baba 6 ay sonra kızını öldürdü. 6 ay sonra benzeri bir kere daha gebe kaldı ve gene bir kız çocuğu oldu. Cani baba bu kızını da öldürdü.

DUVARLARA VURA VURA ÖLDÜRDÜ

Babanın, kız çocuğunu nasıl öldürdüğüne ait detaylar ise adeta kan dondurdu. Cani baba, minik kızını kendi anası ve bebeğin annesinin gözleri önünde duvardan duvara vurup öldürdü. İddiaya oranla cinayeti işledikten sonra hem annesini hem de karısını tehdit ederek: 'Sakın polise gitmeyin, yok ise sizi de öldürürüm' dedi.

DOKTORLAR MORLUKLARI FARK ETTİ

Kızını alıp hastaneye götüren baba doktorlara 'kızım rahatsızlandı' dedi. Ancak detaylı araştırma oluşturan doktorlar minik kızın vücudundaki morlukları başkalık etti. Bunu üstüne polise haber verildi ve cani baba gözaltına alındı.

TEYZEDEN KORKUNÇ İTİRAF

Soruşturma esnasında en iri itiraf teyzeden geldi. 2014 ve 2015 yılında 2 kız çocuğunun babaları yönünden öldürdüğünü ileri sürdü. Baba tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 1 sene evvela toprağa verilen bebek de mezarından çıkarılacak ve öldürülüp öldürülmediğini otopsi sonucunda belirleyecek.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar