Erkek arkadaşının darp ettiği genç kız yaşam savaşı veriyor

Edirne’de erkek arkadaşı tarafından darp edilen ve cinsel saldırıya maruz kaldığı iddia edilen Özge Benzerli (21) yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Erkek arkadaşının darp ettiği genç kız yaşam savaşı veriyor

Edirne’de erkek arkadaşı tarafından darp edilen ve cinsel saldırıya maruz kaldığı iddia edilen Özge Benzerli (21) yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

26 Mart'ta evden ayrılan genç kız, erkek arkadaşı C.Ö. tarafından gece saatlerinde bir araçla köye getirildi. C.Ö., Benzerli’nin kız kardeşini arayarak, ablasının alkollü ve yarı baygın vaziyette olduğunu belirterek gelip almasını istedi. Küçük kardeşi tarafından alınan genç kız, evine götürüldü. Geceyi odasında geçiren Özge Benzerli, öğle saatlerine doğru uyandı. Daha sonra annesinin de katıldığı komşular arasındaki kadınlar gününe katılmak üzere evden çıkan Benzerli, merdivenlerden indiği sırada yere yığıldı. Babası Kemal Benzerli tarafından evinin önünde baygın vaziyette bulunan genç kız, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Özge Benzerli’nin vücudunda morluklar tespit edildi. Yoğum bakımda tedavisi devam eden genç kızın hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Ailenin ifadeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren jandarma, kızın erkek arkadaşı C.Ö.’yü Lalapaşa’nın Yünlüce köyündeki evinde gözaltına aldı. Jandarmada işlemleri tamamlanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece kasten yaralama ve cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören kızının durumu karşısında gözyaşlarını tutamayan baba Kemal Benzerli, hayvanları otlatıp eve geldikten sonra kızını evinin merdivenlerinde düşmüş vaziyette bulunduğunu söyledi. Kızının gece çıktığını, bir araba ile evinin yakınına getirildiğini belirten Benzerli, “Özge’nin kardeşini arayarak, gel ablanı al, ablan sarhoş demiş. Zorla ona viski içirmişler. Ama kanını daha muayene etmedi doktor. Dur bakalım, viski acaba, esrar mı?” dedi.

Kızının şelale mevkiine götürüldüğünü söyleyen baba Kemal Benzerli, “Kızım gece eve içkili gelmiş. Kardeşine telefon açmışlar gel ablanı al demişler. Zorla içirmişler. Benim kızım katiyyen içmez.” diye konuştu. Özge’nin sabaha kadar yattığını anlatan Benzerli, “Sabahleyin yatıyordu. Öğle vakti civarı seslendim kapıyı açmadı. Sonra annesiyle konuşmuş. Ben de kadınlar gününe geleceğim demiş. Saat 16.00 sıraları eve geldiğinde merdivenlere düşmüş gördüm. Ambulans geldi onu. Muayeneden hemen sonra yoğun bakıma aldılar. Cevap alamadık biz. Dün oradaydım. Durumu kritik. Ben girdim kafasında ne varsa varmış yani. İşte belinde darp izi varmış.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar