Erkan Kemaloğlu Muşlu aşiretlerden özür diledi

Başbakan Erdoğan’ın 10 Mart Perşembe günü Muş’ta düzenlediği mitinge katılmak için Muş’a gelen eski Milletvekili Erkan Kemaloğlu, AK Parti’nin seçim bürosunda yaptığı konuşmaya tepki gösteren Sason aşiretinin mensuplarından özür diledi ve kelimelerinin y.

Google Haberlere Abone ol
Erkan Kemaloğlu Muşlu aşiretlerden özür diledi

Başbakan Erdoğan’ın 10 Mart Perşembe günü Muş’ta düzenlediği mitinge katılmak için Muş’a gelen eski Milletvekili Erkan Kemaloğlu, AK Parti’nin seçim bürosunda yaptığı konuşmaya tepki gösteren Sason aşiretinin mensuplarından özür diledi ve kelimelerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Muş eski Milletvekili Erkan Kemaloğlu, Sason aşireti mensuplarından özür diledi. AK Parti Muş seçim bürosunda yaptığı konuşmalardan dolayı Muş’ta belirli kesimin tepkisini alan Erkan Kemaloğlu, yazılı basın açıklamasında bulundu. Kemaloğlu, şu ifadelere yer verdi: “10 Mart 2014 tarihinde Muş’ta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge Muş eski milletvekili olarak davet edildim. Bu arada Muş’ta AK Parti seçim bürosunu ziyaret ettim. Burada partililere hitaben yapmış olduğum konuşma yanlış anlaşılmalara mahal verdiği için bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Konuşmamda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na atıfta bulunarak, “seçimden sonra Şenik Semala gönderelim, orada jağ toplasın” dedim. Sonradan öğrendim ki Sason aşiretine bağlı hemşehrilerim bu söylemimden rahatsız olmuşlar. Şunu net bir şekilde siz değerli hemşehrilerim ile paylaşmak istiyorum. Sasonlu kardeşlerimi rencide etmek için bunu söylemedim. Yanlış bir anlaşılmaya mahal verdiğim içim tüm Sasonlu kardeşlerimden özür diliyorum." CİHAN

Yorumlar