Ereğlili şoförler meselelerini görüştü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, kooperatif ve dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ereğlili şoförler meselelerini görüştü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, kooperatif ve dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Civelek, toplantıdaki amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak, meseleleri masaya yatırmak olduğunu söyledi.

Ereğli’de 18 Ocak 2014 tarihinde yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Civelek, Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ve yöneticileri, Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Cahit Atalay ve yöneticileri, Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ve yöneticileriyle biraraya geldi. Yemekli toplantıdan sonra bir açıklama yapan Oda Başkanı Civelek, “Bu bir kaynaşma toplantısı. Taksici, servisçi, otobüsçü arkadaşlarımızı, durak başkanlarımızı samimi bir ortamda biraraya getirerek kaynaşmalarını sağlamak istiyoruz. Sorunlar muhakkak var, bunları konuşarak çözeceğiz. Ufak tefek tartışmalar oluyor. İyi bir seçim süreci geçirdik, kavgasız gürültüsüz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar