Ereğli'de tinercilere karşı polis uygulaması

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tiner çeken gençlerin olduğu ihbarını alan polis ekipleri ara sokaklar ve metruk binalarda uygulama yaptı. Binaların içi ve çevresi didik didik arandı. Çevrede şüphe uyandıran gençler de polis tarafından kontrol...

Google Haberlere Abone ol
Ereğli'de tinercilere karşı polis uygulaması

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tiner çeken gençlerin olduğu ihbarını alan polis ekipleri ara sokaklar ve metruk binalarda uygulama yaptı.

Binaların içi ve çevresi didik didik arandı. Çevrede şüphe uyandıran gençler de polis tarafından kontrol edildikten sonra bölgeden uzaklaştırıldı. Polisler 30 Mayıs akşamı çakmak gazı çektiği iddia edilen Barış Ergül'ün hayatını kaybettiği Orhanlar Mahallesi Tokmaklar Sokak üzerinde bulunan tarihi Rum kilise binasının içerisinde de inceleme bulundu. Mahalle sakinlerinden İsmail Alparslan, "Ben buraya 52 imza toplayarak dilekçe verdim. Birisini Belediye Kültür Müdürlüğü'ne diğerini de Müze Müdürlüğü'ne. Akşam saatlerinde burada bir gencin ölüsü bulundu. Yanında çakmak gazı tüpü vardı. O olay dilekçe verdiğim gün oldu. Ondan sonra da kapıları kapatıldı. Biz cehennem ağzı mağaraları gibi demir kapılarla kapatılmasını istedik. Burada her akşam olaylar oluyordu. Devamlı olarak şikayette de bulunuyorduk. Bununla birlikte de ifade vermeye gidiyorduk. Kapılar kapandıktan sonra buraya giren yok" dedi.

Polis ekiplerinin uygulamaları geç saatlere kadar sürdü. CİHAN

Yorumlar