Ereğli'de patpat kazası: 3 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen patpat kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.     Kaza Yun,uslu Çiğdemli köyü karayolunda meydana geldi. Kuzenleri İbrahim Şişman...

Google Haberlere Abone ol
Ereğli'de patpat kazası: 3 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen patpat kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Kaza Yun,uslu Çiğdemli köyü karayolunda meydana geldi. Kuzenleri İbrahim Şişman (10) ve İsmail Şişman (14) ile birlikte patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile gezmeye çıkan Feyzullah Volkan Şişman (15) yoldaki taş parçaları nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Devrilen patpatta bulunan Feyzullah İbrahim ve İsmail Şişman yaralandı. Yaralılar için ola yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Acil Servis'te tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

CİHAN

Yorumlar