Ereğli'de 10 dakikada iki ayrı hırsızlık olayı yaşandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaklaşık 10 dakika içerisinde iki ayrı hırsızlık olayı yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Ereğli'de 10 dakikada iki ayrı hırsızlık olayı yaşandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaklaşık 10 dakika içerisinde iki ayrı hırsızlık olayı yaşandı. Yaşlı kadınların cüzdanını alan kişi ya da kişiler ortadan kayboldu. Cüzdanlarının kaybolduğunu fark eden kadınlar durumu polise bildirdi. Çalınan cüzdanlarda toplamda bin 880 lira olduğu öğrenildi.

Ereğli'de ilk hırsızlık olayı şehir merkezinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Devrim Bulvarı Orta sokak üzerinde ailesi ile birlikte yemek yiyen Sema Şenol (60), cüzdanının çalındığı gerekçesi ile polisi aradı. Olay yerine gelen polislere durumu anlatan Şenol, genç bir adamın yanına geldiğini ve şahsın yanından ayrıldıktan sonra cüzdanının kaybolduğunu söyledi. Yaşlı kadın, hırsızın bulunmasını istediği konuşmasında “Cüzdanımda 80 TL para vardı. Para önemli değil ama başkalarının canı yanmasın. Yakalayın o hırsızı” dedi.

Polis, hırsızlıkla ilgili diğer ekiplere bilgi verdiği sırada ikinci hırsızlık olayının meydana geldiği bilgisi ekiplere ulaştı. Tuhafiye dükkanında alış veriş yapan Şükran Coşkun (55) isimli yaşlı kadın, kahverengi montlu, kafasında bere olan 30-35 yaşlarında bir kişinin yanında durduktan sonra ayrıldığını, kişinin ayrılmasının ardından cüzdanının kayıp olduğunu gördüğünü ve cüzdanını o kişinin çalmış olabileceğini söyledi. Cüzdanında bin 800 TL para olduğunu söyleyen Coşkun, hırsızlık anında çantasının açıldığını fark etmediğini belirtti.

10 dakika içerisinde iki ayrı noktada meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, şehrin merkezinde ve ilçe giriş çıkışlarında verilen eşgal üzerinde arama yapmaya başladı. Polis ekipleri yolcu otobüslerini durdurup içerisinde eşkale uyan şahısları aradı. Yapılan tüm aramalardan sonuç alınamazken, olay yeri inceleme ekipleri de iki yaşlı kadının çantasındaki parmak izlerini tespit etmeye çalıştı.

Polis, 10 dakika içerisinde iki yaşlı kadının cüzdanını çalıp bin 880 lira para ile kayıplara karışan hırsızı arıyor. CİHAN

Yorumlar