Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden Konya gezisi

Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) üyelerine Konya gezisi düzenledi. Dernek Başkanı Murat Çapar, "Konya'ya yapılan ziyaret bizler ve üyelerimiz için önemliydi." dedi. Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından üyelerinin...

Google Haberlere Abone ol
Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden Konya gezisi

Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) üyelerine Konya gezisi düzenledi. Dernek Başkanı Murat Çapar, "Konya'ya yapılan ziyaret bizler ve üyelerimiz için önemliydi." dedi.

Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından üyelerinin ufuklarının açılması ve iş dünyası konusunda bilgilerinin artırılması kapsamında düzenlenen iş gezilerine Konya ile devam edildi. Yapılan gezinin, kendileri ve üyeleri için oldukça verimli geçtiğini kaydeden Dernek Başkanı Murat Çapar, dernek üyelerinin farklı bilgi ve tecrübelerden istifade etmelerini sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Çapar, "Üyelerimizin farklı bilgi ve tecrübelerden yerinde istifade etmek için gezilere önem veriyoruz. Türkiye’nin önde gelen sanayisi, bir buçuk milyar dolar ihracatı olan Konya’yı ziyaret etmemiz bizler için önemliydi. Akdeniz Cam, Opal Mutfak, Peryum gibi Konya’nın önemli sanayicilerini ve TÜYAP makine fuarını ziyaret etme imkanı bulduk." dedi.

Üyelerin tecrübelerden feyiz aldıklarını ifade eden Çapar, "Yurt içi ve yurt dışına gezilerimiz devam edecektir. Mayıs ayı içerisinde üyelerimize Senegal gezisi yapmayı planlıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar