Ereğli Özel Fatih İlkokulu velilerine ZEM etkinliği

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Fatih İlkokulu Zenginleştirilmiş Eğitim Modeli (ZEM) çerçevesinde yaptığı faaliyetleri dönem sonu “veli-öğrenci etkinliği” ile zirveye taşıdı. Okul kampüsünde şenlik havası...

Google Haberlere Abone ol
Ereğli Özel Fatih İlkokulu velilerine ZEM etkinliği

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Fatih İlkokulu Zenginleştirilmiş Eğitim Modeli (ZEM) çerçevesinde yaptığı faaliyetleri dönem sonu “veli-öğrenci etkinliği” ile zirveye taşıdı. Okul kampüsünde şenlik havası içerisinde geçen programa 500'e öğrenci ve yakını katıldı.

Ereğli Özel Fatih Koleji Müdürü Sadi Yanık, düşünme becerileri gelişmiş olan bireyler yetiştirme amacını güden bir okul olduklarını belirterek, "Bu kapsamda topluma faydalı, katma değer üreten, düşünen, idrak eden ve farklılıklara saygı duyan bireyler yetiştirme amacıyla oluşturulmuş yeni bir eğitim modelini, tüm sınıflarımızda bireysel etkinlikler çerçevesinde ve etütlerimizde uyguluyoruz." dedi. Çalışmaların öğrenciler üzerindeki etkilerini görmeye başladıklarını ve olaylara farklı açılardan bakabildiklerini aktaran Yanık, "Amacımız, gelecek neslimizi tüm yönleriyle yetişmiş ve gelişmiş, gerekli donanımı ve altyapıyı almış, sosyal sorumluluklarının farkında, hazır fertler olarak topluma sunmaktır" diye konuştu. 

Etkinlik hakkında değerlendirme yapan Zümre Başkanı Tuncay Çağır ise “ Bir dönem boyunca öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle birlikte gerçekten çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiler. ZEM uygulamaları ile öğrencilerimizin farklı yönlerini keşfettik, bu derslere öğrencilerimizin de yoğun ilgisi oldu. İstedik ki velilerimiz de biraz işin içerisine girsin, çocuklarıyla birlikte bir etkinliğe katılarak onlara destek olsun, onların mutluluklarını ve heyecanlarını paylaşsın. Bu etkinliğimiz sayesinde, belki de çocuğuyla oynamaya vakit bulamayan velilerimiz doyasıya onlarla vakit geçirdiler, hem eğlendiler hem de öğrendiler" dedi.

CİHAN

Yorumlar